Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přečteš nebo ne???

2. 11. 2010

Ahojííík jak se všichni máte???Připravila jsem pro vás takovou soutěž která se jmenuje Přečteš nebo ne??? to musíte přečíst jednu větu a pak tu větu správně napsat do komentářů ale není to jen tak obyčejná věte jsou tam přeházená písmena ale jde to já jsem to taky zkoušela jinak bych vám to tu nedala :) Prvních 5 co to správně napíší dostanou diplom(můžete si vybrat jaký)a ty co to špatně napíší nebo mi do komentíků napíší že nevědí tak také něco dostanou(jsem štědrá:)obrázek a můžete si vybrat s čím ale ty diplomky si nemůžete vybrat s čím protože to dělám přes malování protože se nám pokazil takovej super program kde je to o hodně hezčí ale pokusim se to zprovoznit :) Takže Naty a Kájo,Ani budete mít diplom né podle vašich přání BOHUŽEL ale kdyby to šlo tak vám samozdřejmě udělám diplom podle vašich přání.Kdyby jste věděli jenom nějaká slova tak mi je tam taky napište dostanete obrázek.A jestli ste si všimli tak vám tady budu psát deníček :) jestli jste si nepřečetli první článek TAK HOONEM!   A MŮŽETE SE DO TOHO PUSTIT! ALE NEOPISUJTE OD JINÝCH KOMENTÍKŮ VĚŘÍM VÁM!

 

V SUOIVSOLTSI S VZÝUKEMM  NA ČEMBRIDŽ(to čembridž tak to je napsaný dobře)

UINERVTISY VLŠYO NJAVEO,ŽE NZEÁELŽÍ NA POŘDAÍ PSÍEMN VE SOLVĚ.JEDNINÁ

DLEŮITŽÁ VĚC JE,ABY BLYA PNVRÍ A PSOELNDÍ PÍMESNA NA SRPVÁÉNM MSTÍĚ.ZYBETK

MŽŮE BÝT TOTÁNLÍ SĚMS A TY TO PŘOÁD BEZ PORLBMÉŮ PEŘČETŠ.JE TO PORTO ,ŽE

LDIKSÝ MEZOK NETČE KDAŽÉ PENSÍMO,ALE  SVOLO JKAO CLEEK.

 

 

přečtěte si to víckrát mě to taky nešlo ale teťka to přečtu úplně bez problémů :)    KONEC!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

chichichi

(Míša-můj blog, 3. 11. 2010 9:48)

Díky samozdřejmě tady nebudu psát jestli holky vyhrály :)

Soutěžím

(Naty-sweet, 2. 11. 2010 21:48)

V souvislosti s výzkumem na ČEMBRIDŽ universiti vyšlo najevo,že nezáleží na pořadí písmen ve slově.Jediná důležitá věc je,aby byla první a poslední písmena na správném místě.Zbytek může být totální směs a ty to pořád bez problémů přečteš.Je to proto,že lidský mozek nečte každé písmeno,ale slovo jako celek.
Jestli by to šlo,tak bych chtěla diplomek s kočičkou(jakoukoli),ale jestli ne tak mi to vůbec nevadí,mě se líbí všechno.:-)

"Přeščeš nebo ne?"

(Kája N, 2. 11. 2010 18:34)

Jediná důležitá věc je,aby byla první a poslední písmena na správném místě.Zbytek může být totální směs a ty to pořád bez problémů přečteš.Je to proto lidský mozek nečte každé,ale slovo jako celek. :) (už jiný nevim)